Social Security Administration

  • red brick exterior ofblack seating the in the waiting area of the Social Security Administration office
  • black seating the in the waiting area of the Social Security Administration office
  • red brick exterior of black seating the in the waiting area of the Social Security Administration office
  • filing units at the Social Security Administration office
  • break room at the Social Security Administration office

Russell provided a comprehensive development solution to the federal government in order to accommodate the relocation of the Social Security Administration offices in Davenport, IA. Russell performed all services necessary to fast track the occupancy of this project, including: site selection, furniture coordination, security system installation and design/build services re-purposing an existing retail building into 12,500 s.f. of Class-A office space, including compliance with all federal design and construction regulations.

black seating the in the waiting area of the Social Security Administration office
red brick exterior ofblack seating the in the waiting area of the Social Security Administration office
filing units at the Social Security Administration office